آموزش ادیت با موبایل حرفه ای

پخت میرزا قاسمی به سبک گیلانی

طرز تهیه و پخت میرزا قاسمی به سبک گیلانی

طرز تهیه و پخت میرزا قاسمی به سبک گیلانی

ترفند‌های اصلی پخت میرزا قاسمی

مجله خبری-زندگی نگارمیرزا قاسمی یکی از غذا‌های اصیل و بسیار محبوب استان گیلان است که به دلیل طعم خوشمزه و خاصی که به خاطر بادمجان کباب شده دارد در تمام شهر‌های ایران از محبوبیت بالایی برخوردار است. در ادامه ترفند‌های اصلی پخت میرزا قاسمی به سبک گیلانی بیان ‌می‌شود:

۱- اگر تمایل دارید بادمجان‌ها را روی شعله گاز کباب کنید باید شعله را روی حرارت کم قرار دهید، زیرا اگر شعله گاز زیاد باشد پوست بادمجان‌ها می‌سوزد و داخل آن‌ها نمی‌پزد.

۲- اگر می‌خواهید میرزا قاسمی مجلسی و خوش رنگ‌تر شود، بهتر است مقداری رب گوجه فرنگی را در روغن تفت دهید و به مخلوط مواد میرزا قاسمی اضافه کنید.

۳- مواد اصلی که در تهیه میرزا قاسمی استفاده می‌شوند عبارت اند از:سیر، تخم‌مرغ و بادمجان، ولی برای طعم بهتر و زیبایی بیشتر این غذای ایرانی می‌توانید از گوجه فرنگی هم در پخت آن استفاده کنید. همچنین در صورت تمایل می‌توانید تخم مرغ را از دستور تهیه میرزا قاسمی حذف کنید.

۴- برای کبابی کردن بادمجان‌ها می‌توانید از فر و زغال یا شعله گاز استفاده کنید.

۵- اگر تمایل دارید در دستور پخت میرزا قاسمی بادمجان‌ها را در فر یا روی شعله گاز کباب کنید باید آن‌ها را به صورت عمودی درون فر یا روی شعله گاز قرار دهید و بعد از این که بادمجان‌ها کباب شدند پوست آن‌ها را جدا کنید.

۶- کباب کردن بادمجان‌ها روی زغال به آن‌ها طعم دلچسبی می‌دهد بنابراین بهتر است در صورت امکان بادمجان‌ها را روی زغال کبابی کنید. اگر بادمجان‌ها را روی زغال کبابی کرده اید بهتر است برای راحت جدا کردن پوست آن‌ها از آب استفاده کنید.

۷- اگر بادمجان‌های کباب شده دارای تخم هستند ابتدا تخم آن‌ها را جدا و سپس بادمجان‌ها را ساطوری کنید.

۸- گوجه فرنگی و بادمجان را می‌توانید در تهیه میرزا قاسمی ساطوری یا میکس کنید.

۹- توجه داشته باشید که سیر را نباید از دستور تهیه میرزا قاسمی حذف کنید.

پیشنهاد مطالعه : 

طرز تهیه شربت آلبالو خانگی

طرز تهیه هات داگ با سس‌های متنوع

بازدیدها: ۳

این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید

میخای از اینستاگرام درآمد های میلیونی کسب کنی ؟ 

بزن رو تصویر زیر و کسب درآمد رو یاد بگیر !!!!!

 

درباره‌ی حسین موسوی

همچنین ببینید

معرفی مشاغل مناسب مادران و زنان خانه‌دار

معرفی مشاغل مناسب مادران و زنان خانه‌دار

مادر شاغل بودن به خصوص اگر مجبور باشید برای کسب درآمد زمانی را دور از …

طرز تهیه سمبوسه

طرز تهیه سمبوسه در خانه

حتما با انواع و اقسام سمبوسه آشنا هستید یا حداقل آنها را دیده‌اید؛ اصلی‌ترین سمبوسه …

طرز تهیه فلافل خوشمزه و ترد خانگی

طرز تهیه فلافل خوشمزه و ترد خانگی

طرز تهیه فلافل خوشمزه و ترد فلافل از غذاهای معروف جنوب ایران می باشد ، اصالت این …

طرز تهیه شربت آلبالو خانگی

طرز تهیه شربت آلبالو خانگی

“شربت آلبالو” یکی از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین شربتها در فصل گرما است که در …

طرز تهیه هات داگ با سس‌های متنوع

طرز تهیه هات داگ با سس‌های متنوع

در مطلب زیر طرز تهیه چند نوع هات داگ خوشمزه را به شما آموزش می …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

پشتیبانی