آموزش ادیت با موبایل حرفه ای

طرز تهیه حلیم گندم به روش مادربزرگ‌ها

طرز تهیه حلیم گندم به روش مادربزرگ‌ها

در مطلب زیر طرز تهیه حلیم گندم را به شما آموزش می دهیم.

 

به گزارش اینستا جوکارحلیم از جمله  غذاهایی است که  از قدیم  در سفره های ایرانی ها  وجود داشته و خصوصا خوردن این  غذای خوشمزه در روز های سرد  لذت بیشتر و طرفداران زیادی دارد و معمولا افراد به عنوان صبحانه این غذای خوشمزه را می خورند.

گندم پوست کنده – ۳۰۰ گرم
گوشت – ۲۰۰ گرم
پیاز – یک عدد
شکر – به میزان لازم
دارچین – به میزان لازم
روغن – به میزان لازم
زردچوبه – به میزان لازم

نمک – به میزان لازم

۱- گندم را باید از شب قبل در آب خیس کنید تا نرم شود. پس از این‌که گندم خوب خیس خورد، آن را به همراه شش لیوان آب داخل یک قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید. گوشت را هم جداگانه در یک قابلمه کوچک قرار دهید.

۲- پیاز را به چهار قسمت تقسیم و به همراه دو لیوان آب به قابلمه گوشت اضافه کنید. مقداری زردچوبه هم به گوشت اضافه کنید و اجازه دهید گوشت کاملا بپزد. سپس آن را از قابلمه خارج و ریش ریش کنید.

۳- در این مرحله گوشت ریش ریش شده را به همراه مقداری نمک به قابلمه گندم اضافه کنید. توجه داشته باشید زمان اضافه کردن گوشت، گندم باید شبیه به پوره شده باشد.

۴- نکته مهم درباره حلیم این است که باید به صورت مداوم آن را هم بزنید.

۵- گندم خیلی سریع ته می‌گیرد و باعث می‌شود روی طعم غذا تاثیر منفی بگذارد. در مرحله بعد یک قاشق غذاخوری روغن به حلیم اضافه کنید و اجازه دهید آب موجود در غذا با حرارت بسیار ملایم تبخیر شود.

۶- حلیم زمانی که داغ است کمی شل است، ولی بعد از مدت کمی خودش را می‌گیرد و سفت‌تر می‌شود. پس از این که حلیم آماده شد آن را در ظرف مد نظر بریزید.

منبع: روزنامه خراسان

مطالب پیشنهادی : 

نحوه تهیه دسر ژله‌ای و خرمالویی فقط ۵ دقیقه

اشتباهاتی هنگام درست کردن جوجه کباب

درباره‌ی حسین موسوی

همچنین ببینید

معرفی مشاغل مناسب مادران و زنان خانه‌دار

معرفی مشاغل مناسب مادران و زنان خانه‌دار

مادر شاغل بودن به خصوص اگر مجبور باشید برای کسب درآمد زمانی را دور از …

طرز تهیه سمبوسه

طرز تهیه سمبوسه در خانه

حتما با انواع و اقسام سمبوسه آشنا هستید یا حداقل آنها را دیده‌اید؛ اصلی‌ترین سمبوسه …

طرز تهیه فلافل خوشمزه و ترد خانگی

طرز تهیه فلافل خوشمزه و ترد خانگی

طرز تهیه فلافل خوشمزه و ترد فلافل از غذاهای معروف جنوب ایران می باشد ، اصالت این …

پخت میرزا قاسمی به سبک گیلانی

طرز تهیه و پخت میرزا قاسمی به سبک گیلانی

طرز تهیه و پخت میرزا قاسمی به سبک گیلانی ترفند‌های اصلی پخت میرزا قاسمی مجله …

طرز تهیه شربت آلبالو خانگی

طرز تهیه شربت آلبالو خانگی

“شربت آلبالو” یکی از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین شربتها در فصل گرما است که در …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

پشتیبانی